escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep

Çıtır Pane Harcı

Çıtır Pane Harcı Çıtır Pane Hazırlanması:

Bir tabağın içine ÇAĞSAN ÇITIR PANE HARCI (85gr)’nı boşaltınız.Ayrı bir kaba yumurtaları çırpınız. Tavuk kanatlarını veya tavuk pirzolasını çırpılmış kaba batırıp ÇAĞSAN ÇITIR PANE HARCI’na bulayınız.Tavaya koyduğunuz yağı kızdırarak bulamış olduğunuz kanat veya pirzolayı kızartınız.

Baget yapmak isteğinizde bagetleri suya haşladıktan sonra çırpılmış yumurtaya batırıp ÇAĞSAN ÇITIR PANE HARCI’na bulayıp bol yağda kızartabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Kullanıldığı Yerler:

Bu karışımı Hindi, Balık ve Dana etinde kullanabilirsiniz.

Ambalaj Tipi:

Poşet